Houd je badkamer behaaglijk met elektrische vloerverwarming, handdoekverwarmers en meer

Als je net als de meeste mensen bent, wil je een mooie, lekker warme badkamer… vooral als het weer kouder begint te worden. Gelukkig zijn er veel verschillende manieren om je badkamer warm en comfortabel te houden. Elektrische vloerverwarming, handdoekverwarmers en andere opties kunnen uw badkamer veranderen in een rustig, comfortabel toevluchtsoord.

Hoe vaak is dit jou Verwarmde bodywarmer overkomen? Je strompelt de badkamer binnen op een ijzige herfstochtend en zet de douche aan. Je stapt in en het warme water en de stoom omringen je. Je begint wakker te worden en voelt je goed. En dan… is het tijd om eruit te komen. En ook al staat je verwarming aan, je voeten raken een koude vloer en je wikkelt jezelf in een kille handdoek. Je springt van badmat naar badmat en probeert die koude schok te vermijden! En de hitte van je ventilatieopeningen is gewoon niet genoeg om te voorkomen dat je kippenvel krijgt terwijl je bezig bent met je ochtendrituelen.

Een oplossing hiervoor is het installeren van elektrische vloerverwarming. Vloerverwarmingssystemen zijn efficiënt, eenvoudig aan te leggen en verrassend kostenbesparend. Vloerverwarming wordt geregeld door een thermostaat, net als je gewone verwarming, met een sensor in de vloer. Stel gewoon de thermostaat in op de gewenste temperatuur wanneer u onder de douche stapt, en tegen de tijd dat u uit de douche stapt, is uw vloer warm en comfortabel om op te lopen… om nog maar te zwijgen over de algehele warmte van de hele kamer.

Een andere optie is een elektrische handdoekverwarmer. Deze zijn al jaren populair in Europa. Kortom, ze bieden extra stralingswarmte voor uw badkamer en verwarmen (en drogen) uw handdoeken. Je kunt verwarmingstoestellen kopen die kunnen worden aangesloten en hun eigen thermostaat hebben, of je kunt er een bedraad en geïnstalleerd krijgen zodat het een natuurlijk onderdeel van je kamer wordt.

Als u van uw badkamer echt een oase wilt maken, kunt u zelfs nog verder gaan! U kunt een föhn voor het hele lichaam installeren… ja, een droger voor het hele lichaam. Denk aan een handdroger voor openbare badkamers en verhoog de schaal! Je regelt de warmte en het vermogen en stapt in of onder om jezelf snel en warm af te drogen. Of je kunt een totale douche-upgrade doen en van je badkamer een stoombad maken. Een stoomgenerator verandert uw douche in een stoombad, met vochtige, rijke warmte om in te genieten.

Wat dacht je van een verwarmde toiletbril? Hoewel dit misschien gek klinkt, begrijpen veel mensen het idee. Het mooie is natuurlijk dat je wc-bril de hele dag mooi en arm blijft, en niet alleen als je na het douchen de hitte en de stoom hebt aangezwengeld. En als uw spiegel beslagen raakt door alle stoom en hitte, waarom installeert u dan geen ontwaseming? Dit is gewoon een kleine, dunne verwarming die aan de achterkant van de spiegel is bevestigd en die is aangesloten op uw verlichtingsarmatuur. Je spiegel blijft droog en condensvrij, zodat je de badkamerdeur niet hoeft te openen om alle warmte naar buiten te laten om te zien wat je aan het doen bent.