Zal iOS7 de ontwikkeling van iPhone-applicaties cool maken?

Lezen is een zeer productieve tijdverdrijfactiviteit; een groot aantal mensen leest graag in hun vrije tijd. E-Books op mobiel bieden uitstekende kijkvrijheid tijdens het reizen. Er zijn een groot aantal iPhone-apps beschikbaar voor het lezen van e-Books. Ik heb een lijst opgesteld van zes fantastische iPhone-apps die het lezen van e-boeken mogelijk maken. Download de app uit de lijst die geschikt is en begin met lezen op je nieuwe iPhone 4.

Het pictogram en het eerste scherm zijn een van de meest kritische onderdelen omdat het precies is wat iedereen als eerste ziet. Binnen 10 seconden moet het unieke verkoopvoorstel (USP) van de Groothandel app laten maken app worden overgebracht. Geen goed icoon kan je kansen verpesten. Daarom is een ontwerper een schakel in de daadwerkelijke ontwikkeling van apps in de wereld. Gadgetontwerp, misschien is Apple echt het beste voorbeeld van een bedrijf dat design serieus neemt en kwaliteit levert.

Vervolgens wilt u uw app visueel indelen op een manier die gebruikers aanspreekt. 4 tot 5 zijn om de navigatie te begrijpen, bovendien gemakkelijk met betrekking tot de ogen. AppMakr, een van de vele programma’s die hierbij helpen, is een keuze van topkwaliteit voor app-ontwerp. Verrassend genoeg is AppMakr kosteloos. Er zijn ongetwijfeld nog andere online tools die app-lay-outs maken voor mensen in specifieke sectoren, in de muziekindustrie. Het kan de moeite waard zijn om te zoeken naar een nichemarkt.

Is mijn app nuttig en kan deze een wens of behoefte vervullen? Dit is een essentiële vraag, want als gebruikers geen voordeel zien bij het kopen en downloaden van uw app, zullen ze negen van de tien keer gewoonweg geen overlast veroorzaken. Het is net zo belangrijk bij de ontwikkeling van uw mobiele app dat u deze aantrekkelijk en wenselijk vindt, anders kunnen gebruikers snel uitgeschakeld en moe worden. Dan heb je de back-end die alle codering en functionaliteit omvat. U kunt er zeker van zijn dat de code schoon, beknopt en vooral succesvol is.

Als u echt extra voor uzelf wilt betalen, huur dan zeker een ander bedrijf in om naar de applicatie te kijken die uw ontwikkelaar heeft gegenereerd. Dit heeft een aantal positieve aspecten. Ten eerste wil je niet dat een externe audit helpt om er zeker van te zijn dat je programmeurs hun slordige code dubbel hebben gecontroleerd en gelijmd. Het bedrijf dat u inhuurt om audits uit te voeren, wil ook dat u waarde hecht, dus het is waarschijnlijk dat er een paar problemen zullen optreden. Supply betekent dat uw programmeurs schadelijk kunnen zijn. Iedereen mist wel eens iets, ook wij. Maar door het bedrijf dat u inhuurt vanaf dag één te laten weten wie er een externe audit gaat uitvoeren, maakt u daar al gebruik van. We staan ​​aan beide kanten en de klant leek uiteindelijk altijd de winnaar.

Als uw tester na een paar schermen in de war raakt of u vertelt dat hij of zij geen interesse meer heeft, kunt u overwegen om de app daarom aan te passen. Als de gebruiker in de war is, moet u mogelijk de manier waarop de pictogrammen insecten reageren veranderen, zodat iemand de app in het algemeen bij de eerste indruk of zo snel mogelijk kan achterhalen. Raak niet ontmoedigd. Het is eigenlijk niet veel eenvoudiger om pagina’s af en toe opnieuw te moeten tekenen dan een app uit te brengen die stinkt en niet verkoopt en je weet niet waarom. Overeengekomen?

Er werd veel nadruk gelegd op nieuwe, unieke, relevante en nuttige inhoud en het belang van ‘linkbuilding’ werd aanzienlijk verminderd. Als gevolg hiervan waren makers van inhoud vrolijk, terwijl traditionele SEO-praktijken veel te lijden hadden.

De juiste manier om een ​​bedrijf voor mobiele applicaties te gebruiken, is door online voor zichzelf te kijken. Er zijn echt miljoenen verschillende bedrijven die online diensten aanbieden, zodat u vanuit de gezelligheid van huis het type toepassing kunt krijgen dat u zoekt. U kunt eenvoudig contact opnemen met deze bedrijven, door hun profiel bladeren of voortdurend met hun professionals praten om te begrijpen wat een individu nog steeds moet doen. Wacht dus niet langer en ga online om natuurlijk samen te werken met het beste mobiele app-bedrijf!